Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернопільський спецпризначенець відсвяткував весілля і поїхав служити в зону АТО

Тернопільський спецпризначенець відсвяткував весілля і поїхав служити в зону АТО

07.08.2016, 17:00
Успішного виконання бойових завдань, високого рівня дисципліни та організованості побажав бійцям роти «Тернопіль», які відправилися на Схід, начальник головного управління поліції в Тернопільській області Олександр Богомол. Бійці підрозділу відбувають в зону АТО уже не вперше і добре підготовленні до виконання поставлених перед ними завдань.
Рота спецпризначення забезпечена для виконання своїх службових обов’язків на Донбасі. Ось наприклад, управління юстиції безоплатно передало спецпризначенцям три автомобілі: «Мерседес», «БМВ» і «Форд».
- Ці транспортні засоби були вилучені з незаконного обігу, вони перебували у нас на зберіганні. Міністерство юстиції прийняло рішення передати 3 автомашини, які добре послужать нашій державі,– розповів колишній боєць спецпідрозділу «Тернопіль», а тепер начальник головного територіального управління юстиції в Тернопільській області Едуард Кольцов. - Автомобілі знаходяться в робочому стані, сподіваюся вони полегшать роботу нашим бійцям.
Провести правоохоронців прийшли рідні, колеги та друзі. Побажання в усіх було єдине – здоровими і неушкодженими повернутися додому.
- Дуже хвилююся, але вірю, що він повернеться неушкодженим. Я його дуже сильно люблю і знаю, що все буде добре,– розповідає дружина одного з бійців Людмила.
Наприкінці липня молодята відсвяткували весілля а вже 5 серпня чоловік приступив до виконання службових обов’язків на сході. В строю підрозділу знайшлося і двоє іменинників, яких разом поздоровили усі присутні.
Після молитви та освячення, попрощавшись з рідними та близькими, бійці відправилися на зміну своїм товаришам, що несуть службу в зоні АТО.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
251