Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Водію Барни, який влаштував стрілянину у Тернополі, "світить" до семи років позбавлення волі

Водію Барни, який влаштував стрілянину у Тернополі, "світить" до семи років позбавлення волі

05.08.2016, 19:00
Слідство ще триває, повідомляють в Нацполіції Тернопільської області. Міру запобіжного заходу визначать найближчими днями.
Міру запобіжного заходу колишньому водію Степана Барни Олегу, який в нетверезому стані почав стріляти у дворі будинку, де сам і мешкав, ще не обрали.
- Її визначить суд, мова йде про декілька днів, - розповідає 20хвилин начальник сектору комунікації головного управління Нацполіції Тернопільської області Сергій Крета. - Швидше за все мова піде про домашній арешт. Справа вже внесена до Єдиного державного реєстру за статтею 296.ч.4 - хуліганство.
Згідно цієї статті за хуліганство із використанням вогнепальної зброї належить відповідальність - позбавлення волі від трьох до семи років.
Нагадаємо, в середу, 2 серпня, чоловік витяг пістолет і почав стріляти в дворі, де в той час гралися діти.
Довідка:
Стаття 296 ККУ, ч.4: Дії, передбачені частинами першою, другою або третьою цієї статті, якщо вони вчинені із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень, - караються позбавленням волі на строк від трьох до семи років. { Стаття 296 із змінами, внесеними згідно із Законом N 3075-III від 07.03.2002 }


"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
217