Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополянка перемогла у конкурсі «Мама року—2016»

Тернополянка перемогла у конкурсі «Мама року—2016»

05.08.2016, 18:00
Тернополянка Наталя Думка-Солтис перемогла у фіналі Всеукраїнської премії «Мама року—2016», ставши найстильнішою мамою України. Цьогоріч участь у конкурсі брали мами та бабусі з 78 міст.
Вони розповідали свої історії на сайті проекту, а потім за них голосували його відвідувачі. Вибирало своїх фіналісток і журі. Тож на церемонію нагородження до Києва приїхали 11 матусь, одна з яких уже бабуся. Організатори конкурсу подарували їм три незабутніх дні — вікенд краси, а також статуетки, дипломи й призи від партнерів проекту.
Наталя Думка-Солтис — провізор, закінчила Тернопільський державний медичний університет ім. І. Я. Горбачевського. Нині жінці 26 років, вона перебуває в декретній відпустці з догляду за донечкою Настусею, котрій уже рік і десять місяців. Про премію «Мама року» Наталя довідалася випадково. І, поклавши дитину спати, вирішила взяти участь у конкурсі, пише Вільне життя
— Я не багатодітна, не поєдную виховання дітей з бізнесом, не реалізовую жодних соціально-корисних проектів, — розповідає Наталя. — Тому жодна з номінацій мені не підходила, за винятком однієї — «Стиль».
У своїй історії Наталя розповіла, що батьки змалку ростили її красунею і наголошували на цьому. Але в досконалості, як відомо, немає меж. Дівчина прагнула мати ще кращий вигляд і досягла в догляді за собою значних успіхів. Та по-справжньому красивою і щасливою відчула себе тоді, коли носила під серцем дитинку.
«З дня на день я удосконалювала вже набуті навики свого індивідуального стилю, — пише Наталя. — …Я розуміла, що стиль визначається через віддзеркалення внутрішнього світовідчуття, індивідуальності за допомогою зовнішньої форми — такої прекрасної, абсолютно неідеальної форми та відчуття життя всередині тебе. З народженням моєї принцеси змінилося дуже багато — і тепер біля дзеркала милуються своєю красою вже дві принцеси, які вміло підкреслюють свої достоїнства та приховують недоліки: це я та моя чудова зіронька-донечка. З наро-дження я прищеплюю своїй Анастасійці відчуття краси, стилю, ніжності в поєднанні всіх деталей у зовнішньому вигляді».
Наталя вважає, що для того, аби бути стильною, не потрібно вдаватися до якихось радикальних заходів чи витрачати багато грошей — достатньо додати до свого образу нові деталі. Й намагатися бути красивою завжди, скрізь і за будь-яких обставин.
Тепер, коли Анастасійка підросла, в її мами з’явилося більше часу для себе, стильної і красивої. Хоча Наталя — красуня від природи, тож лише вдало підкреслює свою вроду. І найперше — внутрішньою красою. Прагне бути взірцем для Анастасії у всьому.
— Я не ідеальна мама, — каже, — бо можу посварити донечку і не все їй дозволяю. Вважаю, що перелюбити дитину неможливо, але дуже легко її розбалувати вседозволеністю. Проте кожна мама, котра любить своїх дітей, піклується про них, правильно виховує і розвиває їхні здібності, — ідеальна.
…Наталю ще довго грітимуть враження від вікенду краси в столиці, корисних майстер-класів від експертів, відпочинку в СПА-комплексі, чарівного перетворення завдяки стилістам та візажистам. Вона відпочила, познайомилася із прекрасними жінками, кожна з яких реалізувала себе в найважливішому покликанні й не втомлюється змінювати світ на краще. Наталя вкотре пересвідчилася, що українки — найкращі та найкрасивіші у світі. Хочеться, щоб вони цінували себе й аби жодні турботи не виводили їх із рівноваги.
— Хочу сказати нашим чарівним жінкам, щоби не старалися бути ідеальними у всіх аспектах — це дуже нелегко, — розмірковує найстильніша мама України. — Життя та здоров’я в нас одне, потрібно цінувати те, що дав нам Бог. Красива та щаслива мати і дружина завжди викликає захоплення в людей, котрі її оточують. На відміну від постійно втомленої та невдоволеної. Дейл Карнегі мав слушність, коли казав, що «вираз обличчя жінки набагато важливіший за її одяг».

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
176