Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → В тернопільських вишах завершується прийом документів на бюджет

В тернопільських вишах завершується прийом документів на бюджет

05.08.2016, 15:00
Вступники, які отримали рекомендації до зарахування на навчання за кошти державного бюджету, повинні виконати вимоги до зарахування не пізніше 18.00 години 05 серпня 2016 року.
Зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти на навчання за державним замовленням має відбутися не пізніше 12.00 години 6 серпня.
Вступники, які отримали рекомендації до зарахування на навчання за кошти фізичних та юридичних осіб (контракт), повинні виконати вимоги до зарахування не пізніше 10 серпня 2016 року
Зарахування вступників на денну форму навчання на основі базової та повної загальної середньої освіти на навчання за рахунок цільових пільгових державних кредитів, за кошти фізичних та юридичних осіб має відбутися не пізніше 12 серпня 2016 року.
Абітурієнти, які в зазначені строки не подали до приймальної комісії навчального закладу оригінали документа про освітній (освітньо-кваліфікаційний) рівень та додатка до нього, сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання та інших документів, передбачених умовами прийому до вищого навчального закладу (не виконали вимог для зарахування), втрачають право на зарахування.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
210