Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Воїни АТО розповіли, чому наразі вирішили не перекривати дороги у Тернополі

Воїни АТО розповіли, чому наразі вирішили не перекривати дороги у Тернополі

05.08.2016, 11:30
Пікет "АТОшників" у четвер, 4 серпня, у межах якого вони хотіли перекривати дорогу біля Збаразького кільця, не відбувся. Тепер вони чекають до середи, 10 серпня, щоб у Держгеокадастрі виконали свою обіцянку, повідомляє 20 хвилин.
- Ситуація така: 27 липня було засідання робочої групи, яке було ні про що, і ми з нього вийшли, - каже голова правління ГО «Всеукраїнське громадське об'єднання учасників АТО Галичини» Ружена Волянська. - Після цього ми надіслали лист міському голові, керівнику міського відділу Держгеокадастру та ректору ТНЕУ про те, що до 3 серпня у них є час, щоб вирішити усі питання щодо виділення землі для учасників АТО.
У разі не виконання вимог "АТОшники" з 4 серпня розпочнуть мирні акції, але, за словами пані Волянської, на таке звернення ніхто не відреагував.
- На зборах ми вирішили, що перекриватимемо дороги, - каже Ружена Волянська. - Сьогодні 4 серпня і вранці ми отримали реєстраційний лист від міського голови, що означає, що вони йдуть нам на зустріч. Як з'ясувалось, за той тиждень вони виконали ту роботу, яку не могли зробити за два роки. Т
НЕУ виконало усі свої зобов?язання, міська рада теж і далі справа за Держгеокадастром. Від Держгеокадастру активісти чекають на передачу земельної ділянки у комунальну власність міста.
- Ми їдемо до них і, якщо вони надають нам конкретні факти підтверджені документами, то перекривати дорогу ми не будемо, - каже пані Ружена. - Але якщо це знову будуть пусті слова, ми перекриємо декілька вулиць біля Збаразького кільця.
Після кількох хвилин перемовин "АТОшники" прийняли рішення, що декілька людей їде вирішувати питання у Держгеокадастр, а декілька залишається на Збаразькому кільці. У Держгеокадастрі активістам повідомили, що у наступну середу, 10 серпня, буде затверджена технічна документація про передачу земельної ділянки у комунальну власність міста.
Після цього потрібно вирішити ще низку питань. На остаточне вирішення питання з виділення 84 га землі для учасників АТО потрібно ще три - три з половиною місяці.


"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
146