Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернопільський облавтодор три роки судився з ДАБІ і програв справу

Тернопільський облавтодор три роки судився з ДАБІ і програв справу

05.08.2016, 10:30
Тернопільський окружний адміністративний суд визнав правомірним дії Держархбудінспекції щодо накладення штрафу на ДП «Тернопільський облавтодор» на суму 49 тис. грн., повідомляє прес-служба ДАБІ України.
Справа тривала ще з 2013 року, коли органом архітектурно-будівельного контролю були виявлені порушення містобудівного законодавства під час будівництва автодороги у Кременецькому районі.
Зокрема, було встановлено, що роботи проводилися без затвердженої у встановленому законодавством порядку проектної документації.
ДП «Тернопільський облавтодор» оскаржив дії ДАБІ в суді. Після проходження двох перших судових інстанцій Вищий адміністративний суд за касаційною скаргою Інспекції направив справу на повторний розгляд до Тернопільського окружного адміністративного суду, який визнав дії Держархбудінспекції правомірними.
Як повідомляють у прес-службі ДАБІ, в першому півріччі 2016 року Держархбудінспекція виграла більше 930 справ щодо рішень, ухвалених стосовно порушників містобудівного законодавства. Найбільше таких справ виграно в м. Києві, Одеській та Запорізькій областях.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
146