Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Байкери розшукують водія авто, який спричинив ДТП, підрізваши мотоцикл, і втік з місця пригоди

Байкери розшукують водія авто, який спричинив ДТП, підрізваши мотоцикл, і втік з місця пригоди

05.08.2016, 10:00
Учора до Тернополя приїхало чимало байкерів, щоб попрощатися зі своїм товаришем, який загинув в Івано-Фрнаківській області.
Багато тернополян бачило багаточисельну колону мотоциклістів, яка проїхалася місто в супроводі поліції. Водночас були очевидці і не досить приємного епізоду – біля «Ноєвого ковчегу» триколісний байк зіткнувся із автомобілем Шевроле.
Як стверджують мотоциклісти, їхнього колегу «підрізав» водій, після чого одразу втік. Зараз його розшукують.
«Похорон був наших друзів з Тернополя, що розбилися в під Франеком (через мудило, що через подвійну суцільну смугу звертало до ресторану і забрало з собою два життя). А на трайку чоловіка підрізало авто, спровокувавши аварію і покинувши місце пригоди. Його власне шукають, як водій трайка так і автомобіліст, інший учасник пригоди (є номер авто). винуватець (дтп з трайком) був водій пежо, він втік. до речі водій трайка пересувається на візку (тому і мотоцикл такий), його жорстко підрізали, в зв’язку чим і сталося зіткнення з шевроле. такі ситуації провокують до агресії, в тому числі і мене. якщо ви не в курсі то через дві години після пригоди під Франківськом, жигулі збили мотоцикліста в Тернополі», – написав у Фейсбуці Макс Кошельник.
Нагадаємо, 1 липня, близько 19:00 год, на Тисменицькій трасі 49-річний тернополянин та 46-річна уродженка Луганської області, яку він віз, зіткнулися з  “Мітсубісі Педжеро”.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
168