Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Кошти на ремонт туалету з вагітних не збирали – переконують у жіночій консультації

Кошти на ремонт туалету з вагітних не збирали – переконують у жіночій консультації

04.08.2016, 18:00
У жіночій консультації № 1 зазначають, що кошти на ремонт туалету з вагітних не збирали. Вбиральня на даний час закрита, там триває ремонт. Частину коштів для проведення робіт виділив колектив медичного закладу. Під час загальних зборів лікарі вирішили зробити внески, щоб створити для вагітних нормальні умови.
“Сьогодні головний лікар в кожному кабінеті перепитував вагітних, чи збирали з них кошти на ремонт вбиральні. Ніхто з наших пацієнтів про такий випадок не зазначив”, – розповідає “0352.ua” лікар жіночої консультації № 1 Лілія Левенець, яка працює у цьому закладі вже 12 років. – “З вагітних не збираємо кошти на ремонти. Проводимо їх  за власний рахунок, а також залучаємо спонсорів, благодійників. Особисто я жодній вагітній ніколи не казала, що  щось треба здати чи заплатити”.
Щодо благодійних внесків під час відкриття медичної картки лікарі зазначають: “Коли іногородні жінки стають по заяві на облік до лікаря, оплачують благодійний внесок в “Фонд добра”, тобто в фонд лікарні. Це єдиний внесок з жінок, які не місцеві. Людина здає кошти добровільно, заповнюється відповідний бланк. Кошти з цього фонду не залучалися на ремонт, вони йдуть на закупки ліків та матеріалів медичного призначення”, – каже завідувач жіночої консультації №1 Леся Богун.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
197