Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі організують пробіг з олімпійськими прапором та факелом

У Тернополі організують пробіг з олімпійськими прапором та факелом

04.08.2016, 16:30
5 серпня у парку Шевченка відбудуться урочисті заходу з нагоди відкриття Олімпійських Ігор.
– Спільно з міським управлінням сім’ї, молодіжної політики та спорту, обласним НОК, міським центром фізичного здоров’я населення, ШВСМ напрацювали сценарій та організаційні моменти спільного для всіх нас заходу, – повідомив керівник обласного спорткомітету Віктор Мацикур.
«О 17.30 збираємось біля Надставної церкви, щоб о 18.00 здійснити символічний пробіг для всіх охочих з олімпійськими прапором та факелом до флагштоків поблизу острівця Чайка, де плануєм підняти національний та міжнародний олімпійський прапори, виступити з привітаннями від спортивної спільноти, побажаннями від учасників Олімпіад, керівників, тренерів та батьків наших олімпійців», – розповів Номер один пан Мацикур.
До урочистих заходів запрошуються всіх, хто вболіватиме за українських спортсменів, хто любить спорт, хто його підтримує на власному прикладі долучитись.
У Тернополі будуть розміщені кілька білбордів з привітанням від Тернопілля нашим землякам, які виступатимуть у Бразилії, Олені Кривицькій та Олександру Тугарєву.
– Впевнений, їм наша підтримка та увага буде не тільки приємна, але і додасть сил, віримо в їх вдалі виступи та результати, – резюмував Віктор Мацикур.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
168