Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі хочуть започаткувати сімейні формати відпочинку у вигляді пікніків

У Тернополі хочуть започаткувати сімейні формати відпочинку у вигляді пікніків

04.08.2016, 14:15
В багатьох містах України вже стали звичними сімейні формати відпочинку у вигляді пікніків.

Хочемо запровадити таку практику і у нашому місті. Для цього ми хочемо організувати дводенні пікніки на нових локаціях, які до цього не були відкриті тернополянам. На пікніку ми хочемо проводити майстер-класи, організувати фото зону, фуд зону (без горілки та шашликів, лише street food формат), спорт зону, ярмарку хенд-мейду та ярмарку сільськогосподарської продукції, танці, конкурси, естафети, змагання району з різних видів спорту. Суботній день завершиться вечіркою, а у неділю пікнік завершимо переглядом фільмів під відкритим небом. Для проведення таких сімейних пікніків дуже добре підходять локації, що відремонтувались на спальних районах, а саме:

6-7 серпня, бульвар Данила Галицького
13-14 серпня, сквер на вулиці Миру, Дружба
20-21 серпня, Бам

Проведення таких пікніків дасть можливість розвивати не тільки центральні райони, але і принесе свято на спальні райони, мешканці яких не завжди мають можливість потрапити у центр міста на відпочинок. Також це можливість для розвитку малого та мікро бізнесу у Тернополі, консолідувати групу активних підприємців та громадян, які є патріотами нашого міста та хочуть його розвивати та залучати туристичні потоки.

Відпрацювавши формат пікніків цього року, ми будемо планувати їх проведення на постійній основі наступного року. Та заплануємо рекламну компанію по всій Україні, з посилом «Приїдь в Тернопіль на Пікнік». Це не буде набридати районам, оскільки до них він буде повертатись раз на місяць-півтора. А для гостей міста та жителів, дасть можливість відпочивати кожні вихідні.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
168