Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі після скандалу збирають побори з… вагітних, щоб відремонтувати туалет у жіночій консультації

У Тернополі після скандалу збирають побори з… вагітних, щоб відремонтувати туалет у жіночій консультації

04.08.2016, 10:00
Як ми повідомляли, тернополяни розмістили у соцмережі шокуючі світлини вбиральні, яка діє у так званій "Жіночій консультації" для вагітних, по вул. Замкова. Читачі “0352.ua” повідомляють, що після публікації керівництво медзакладу вирішило відремонтувати туалети. Але для цього збирають гроші з … вагітних.
"Нещодавно ви опублікували статтю про жахливі туалети в жінконсультації по вул. Суворова. Це була чиста правда! Отже… Сьогодні, прийшовши на консультацію, моя лікар сказала мені: “Ви – вагітні побили туалет, тепер ми вимушені робити ремонт.  Грошей в лікарні немає. Тому всі вагітні мають здати гроші на ремонт. Це вам потрібно, бо через вас ми втратили туалет. Так що в обов'язковому порядку внесіть свою долю в ремонт”.
Тернополянка обурена збором поборів. “Уявляєте?!! Їх зганьбили в інтернеті, а тепер за рахунок вагітних хочуть робити ремонт. Причому ремонт вже розпочато, майстри працюють, значить гроші звідкись були виділені. І це все на фоні постійних зборів коштів на "благодійність" і на кабінет. Наприклад, щоб завести карточку вони 50 грн просять, хоча це має бути безкоштовно”, – повідомляють читачка. 

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
172