Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Сила живої води водоспаду Шепіт

Сила живої води водоспаду Шепіт

07.08.2016, 16:00

Вода – це основа життя. Чи усвідомлюємо ми всю глибину цих слів?.. Питання швидше риторичне. Чи знали Ви, що вона є навіть в камені? Ми будемо говорити про те, що це – жива істота, яка здатна нам допомогти. Потрібно лише попросити. Як саме? Про це  далі йтиме мова.

Почнімо із загальновідомого: вода – носій інформації. Вона запам'ятовує думки, музику, світло... Таким чином своє ставлення до життя ми переформовуємо у воду. Будова води здатна записувати, передавати та утримувати інформацію. Відновлення організму за допомогою цієї стихії ми називаємо спілкуванням з водою. Найбільш сприятливе місце для процедур такого типу є природні водоймища з прісною водою. Чим холодніша вода – тим краще, адже клітини головного мозку отримують шок, що й буде поштовхом до перезавантаження.

Чим холодніша вода – тим краще, адже клітини головного мозку отримують шок, що й буде поштовхом до перезавантаження.

Один із найефективніших варіантів – водоспад. У Карпатах їх є вдосталь, проте в межах тексту цієї статті спілкуватимемося в одному з тих, що знаходиться в селі Шепіт, яке межує з такими населеними пунктами як Космач, Річка, Брустури, Снідавка Косівського району та с. Криворівня і присілком Бережниця Верховинського району. Цей водоспад ще називають, як до речі й багато інших в Карпатах –  Гук, тому якщо запитаєтеся як до нього добратись – точно біля якого та й вийдете. Аби полегшити пошук правильного шляху зазначимо, що цей несе води річки Брустурки. Поєднання гір довкола, скель та води робить це місцем справді вартим уваги.
IMG_5519

Перед виїздом, як тільки прокинулись, направте потік думок до Світла. Скажіть, або кращевигукніть: «Доброго ранку усім-усім-усім!». Побажайте і чужим, і близьким, і ворогам, і друзям: Радості. Відчуйте себе частинкою Всесвітньої Любові. Підготуйте таким чином собі новий день. Після того як зарядились позитивом – можемо вирушати.

Від центру Шепоту до водопаду пішки хвилин тридцять, тобто це швидше прогулянка середньої складності, аніж трекінг. Уже дорогою Ви почуєте, як водичка кличе. Це Шепіт кричить як багато в ньому життя. Неспроста ж воду називають кров'ю Всесвіту. Так, Ваше третє око привідкривається, але  рухаємось далі. Біля самого водоспаду потрібно зняти взуття, аби відкрити вентиляційні канали й пустити в тіло енергію землі. Постійте босоніж й подумайте, що конкретно хочете попросити у водички. Пам'ятайте: слово «здоров'я» — поняття абстрактне, тому максимально конкретно сформулюйте своє бажання. Після того, як всі думки пішли геть і залишилась лише одна, так би мовити генеральна, починаємо рухатись в сторону водойми. Коли відчули в ногах свіжу прохолоду привітайтесь з водичкою, скажіть їй: «Доброго дня». Як тільки почне Вас пускати до себе заходіть поволі й примовляйте: «Водичка – лагідна, вона мені допоможе». Нехай вона наповнює кожну клітину Вашого тіла Життям.
IMG_5533

Слово «здоров'я» — поняття абстрактне, тому максимально конкретно сформулюйте своє бажання.

Увесь негатив так «старанно» назбираний місяцями за одну мить забере потужний потік, що б'є згори. Постоявши під ним більше хвилини усе тіло робиться третім оком – ми ще більше його відкрили: вода починає вигравати веселковим кольорами, фізика відщеплюється від тонких тіл й робиться так легко-легко…

Виходьте з водички посміхаючись. Пам'ятайте: Ви в Любові й Ви є Любов. Подякуйте. Ні в якому разі не обтирайтесь рушником – нехай інформація впитується в тіло разом з краплинами. Характерний ефект після вдалого спілкування з водичкою – ясність довкола Вас.
IMG_5574

Таким чином ми знайшли ще один спосіб до самовдосконалення та самодопомоги. Води передадуть бажання куди потрібно, а Ви вкотре переконаєтесь, що ми відповідаємо за свої думки. Без сумніву, те в що ми віримо стає нашою реальністю.

Дорогою назад бажайте всім зустрічним «Доброго здоров’ячка!» й Ви побачите як примножуватиметься сяйво довкола Вас. Його відображення побачите в людях. А як інакше, якщо Ви щойно отримали один із найпотужніших допінгів –  заряд Життям?  

Так, в шепоті Вод, зливаючись воєдино ціле з природними гірськими потоками, хочеться схилити голову перед Матір’ю Природою й прокричати внутрішнім голосом, що в твоєму серці стало більше Бога, а світ довкола кращим. Бо ми – це і є світ. 
IMG_5563

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
193