Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Учасники з 10-ти країн світу з'їхалися до Івано-Франківська на фестиваль культур. Фотозвіт

Учасники з 10-ти країн світу з'їхалися до Івано-Франківська на фестиваль культур. Фотозвіт

07.08.2016, 11:32

Вчора, 6 серпня, на міському озері Івано-Франківська пройшов перший день фестивалю "Global Village", на якому волонтери-іноземці міжнародної студентської організації AIESEC знайомили іванофранківців з культурою та звичаями своїх країн.

Участь у фестивалі взяли близько трьох десятків іноземців з 10-ти країн: Мексика, Туреччина, Німеччина, Нідерланди, Китай та ін., — інформує 0342.ua.

Учасники фестивалю культур мали на меті також частково допомогти в розвитку культури в Україні, а також попрактикувати бажаючих іноземної мови.

Для того, щоб ближче познайомити відвідувачів фесту зі звичаями своїх країн, учасники демонстрували фільми та фото про свою Батьківщину, пропонували усім охочим різноманітні розваги. Наприклад, китайські волонтери писали на тілі відвідувачів фесту їхні імена китайською мовою, плели традиційні китайські обереги (їх плетуть напередодні китайського нового року та дарують близьким — на щастя).

Єгиптяни пропонували франківцям покурити кальяну, а мексиканці — випити горілку настояну на лимонній цедрі. Турки гостили свіжоприготовленою кавою.

Не обійшлося й без кулінарної частини свята: кожен представник країн-учасниць готував національні страви своєї Батьківщини.

Волонтери підготували невеличкий виступ з розповіддю про свою країну та демонстрацією їхніх національних звичаїв.  

Продовжиться фестиваль і сьогодні з 16:00 по 22:00 — на міському озері. Тому, хто вчора не зміг прийти — рекомендуємо приєднатися до інтернаціонального фесту сьогодні.

3aeiUtTtnoMdOWiu2X-BfYiVi08LnMj5IkP6BY2e_ZgENruGedkFkdgqm5X29DTVbgT_sPE7LdvXsv-pwfeMdr3Yx9F3wJgt4ugX-IyFkaOlyMyfUJ0_meVVs 

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
178