Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → "Нафтогаз" пояснив, що броньовані "мерседеси" потрібні для захисту від Путіна

"Нафтогаз" пояснив, що броньовані "мерседеси" потрібні для захисту від Путіна

02.08.2016, 20:30

У компанії побоюються, що голові НАК загрожує небезпека.

Прес-служба "Нафтогазу України" спробувала виправдати проведення тендеру щодо купівлі броньованого Mercedes Benz S600 GUARD за 200 тисяч $. 

За словами чиновників, броньований автомобіль потрібний для забезпечення безпеки голови компанії Андрія Коболєва напередодні розгляду позову проти "Газпрому" у Стокгольмському арбітражі. Судова справа стосується цін на транзит російського газу по території України.

"Тільки у справах з Газпромом сума претензій проти нас - 38,7 млрд доларів разом з відсотками, сума претензій з нашої сторони більш 26,6 млрд дол. Восени призначено слухання по обох виробництвам. Глава Нафтогазу є не тільки свідком у справі, але й керівником компанії-позивача, особою, яка діє від імені компанії і приймає всі пов'язані з цим позовом рішення", -  стверджує прес-служба державної компанії.

В прес-релізі стверджують, що рішення про купівлю авто є результатом стандартної бізнес-логіки та порівняли це із придбанням страхового полісу.

Нагадаємо, що минулого тижня завдяки системі ProZorro стало відомо про оголошення тендеру "Нафтогазом" на закупівлю броньованого авто представницького класу, який відбудеться вже завтра. Новина спричинила скандал у ЗМІ.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
244