Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Якою буде погода у Тернополі упродовж серпня – прогнози синоптиків

Якою буде погода у Тернополі упродовж серпня – прогнози синоптиків

02.08.2016, 10:30
Загалом останній літній місяць, заявляють синоптики, буде спекотним. Проте на початку серпня, по території області очікують проходження холодного атмосферного фронту.
ІВАННА ЮРКІВ, синоптик обласного центру з гідрометеорології: «По території області очікуються короткочасні грозові дощі, також місцями сильні зливи, град, під  час гроз шквалисте посилення вітру 17-22 м/с».
У зв’язку з проходженням цього холодного атмосферного фронту, температура повітря в першій половині тижня дещо знизиться, передає ІНТБ
ІВАННА ЮРКІВ, синоптик обласного центру з гідрометеорології: «Вночі становитиме 10-15 градусів тепла, денна температура становитиме 22-27.  Надалі на висотах зростатиме гребінь антициклону, область перебуватиме в полі підвищеного атмосферного тиску, істотних опадів не передбачається, температура повітря дещо буде зростати і нічна становитиме 15-20 градусів тепла, денна 28-33».
В цілому у порівнянні з минулим роком, кажуть синоптики, цьогорічні літні температурні показники є вищими. В останній місяць літа опади будуть в межах кліматичної норми, а от температура повітря на 2 градуси її перевищить, прогнозують в обласному гідрометеоцентрі.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
198