Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → На Тернопільщині 34-річному чоловікові терміново потрібні кошти на лікування

На Тернопільщині 34-річному чоловікові терміново потрібні кошти на лікування

28.06.2016, 22:00
У 34-річного жителя с. Вербівці Теребовлянського району Петра Пшебили лікарі діагностували важку форму гострого панкреатиту. Надія на одужання є, проте потрібно чимало коштів на лікування. Сам Петро родом з с.Васильківці, але уже певний час проживає с.Вербівці Теребовлянського району. Діагноз гострий панкреатит лікарі встановили у червні. Зараз чоловік перебуває у Тернопільській університетські лікарні. 
- У чоловіка проблеми з підшлунковою, - розповідає 20 хвилин дружина Петра Пшебили Наталія. - У ній утворювалась така рідина, яка роз'їдала підшлункову і вона збільшувалась. Чоловікові уже зробили три операції, а на 29 червня планують четверту. Сказати в чому причина хвороби чоловіка, лікарі не можуть, але запевняють, що надія на одужання є. Тільки на це потрібно багато коштів.
- Конкретної суми немає, я щодня в аптеці залишаю 4 000 грн, - каже пані Наталія. - Ще йому роблять процедури, двічі на тиждень чистку крові. На неї теж йде багато коштів, бо потрібно придбати спеціальні медикаменти. Дуже багато коштів йде на операції.
Медики кажуть, що пацієнтів з таким діагнозом можна вилікувати за місяць. Але у випадку Петра Пшебили потрібно більше часу.
- Справа в тому, що він ще у реанімації, коли переведуть в палату - невідомо, - додає дружина. - Кажуть, що і за три місяці виліковують. Найважчого пацієнта, який тут був, лікували 7 місяців. Але чоловіка вилікували, він зараз здоровий і задоволений. Одружився, має дитину. Тому і вас є надія. Ми надіємось, що організм ще молодий, переборе це все.
Довідка. Контактний номер до дружини Петра Пшебили Наталії - 067-270-17-33. Перерахувати кошти на лікування чоловіка можна на картку - 5167 4900 6949 1141 Пшебила Петро Богданович.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
202