Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → "Артек" відкриває першу зміну

"Артек" відкриває першу зміну

27.06.2016, 20:48

У вівторок, 21 червня, в МДЦ «Артек», що знаходиться в «Пущі Озерній» під Києвом, офіційно заїхала перша зміна дітей. Наразі, з області поїхало 11 дітей.

У 2014 після анексії АР Крим Державне підприємство «Міжнародний дитячий центр «Артек» не припинило своєї роботи і сьогодні продовжує працювати для українських дітей та юних миротворців в усьому світі. Саме санаторно-курортний комплекс «Пуща-Озерна», який розташований в екологічно чистій лісопарковій зоні на території 73 га став новим місцем розташуванням відомого міжнародного табору.

Артек.UA — унікальний проект, що відрізняється від стереотипів дитячого відпочинку радянських часів, побудований на скаутській системі особистісного росту, інноваційних освітніх і оздоровчих програмах, свободі вибору ролей і видів діяльності; пропонує подружитися з дітьми з інших країн та вдосконалити свої знання іноземних мов, спробувати створити спільні проекти, познайомитися з культурними традиціями народів світу.

Щозміни в «Артеку» відпочиватимуть делегації і працюватимуть волонтери з Європи та Америки.

I зміна під символічною назвою «З днем народження, Артек!» триватиме з 22 червня по 12 липня 2016 року. Програма тематичної зміни включає в себе ряд сучасних та традиційних напрямків та форм роботи. Відбудеться презентація нового формату Міжнародного дитячого центру «Артек». Головним заходом зміни буде велике свято «Артек назавжди!», яке благословить початок шляху до повернення на історичну батьківщину центру, об’єднання усіх українців, артеківців навколо благородної мети виховання справжніх патріотів, яким далі розбудовувати світ.

На дітей чекає насичена програма, спортивні змагання та ігри з різних видів спорту, цікаві загонові заняття та таборові заходи. Традиційним також під час тематичної зміни буде проведення ряду заходів: до Дня захисту дітей - медіа марафон «Діти. Дружба. Відродження», день відкритих дверей «Артек Сіті», старт розіграшу Великого Кубу Артеку «Artek Awards 2016», екскурсії Києвом «Історія з минулого у майбутнє. Від Подолу до Пущі Водиці», «Піднесені духом» (відвідування Києво-Печерської лаври, Музею голодомору 1933-34 років, меморіального комплексу Слави, Верховної Ради України, Алеї Небесної сотні), арт-фестиваль «Квест», міжнародна акція «Артек і все коло дружби». Перша зміна в МДЦ обіцяє стати незабутнім спогадом у серці кожного артеківця!

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
238