Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі діятиме «Місто мультиспорту»

У Тернополі діятиме «Місто мультиспорту»

24.06.2016, 21:30
Низкою цікавих та оригінальних заходів відзначать День молоді у Тернополі.  Зокрема,  26 червня у парку ім. Шевченка діятиме «Місто мультиспорту».

Як розповів начальник відділу сім’ї та молоді облдержадміністрації Ігор Чорний, ідея належить молодіжним громадським організаціям Тернополя, обласна адміністрація здійснює організаційну та технічну підтримку акції.
« Відвідувачі зможуть повправлятися у різних, переважно неолімпійських, видах спорту. Для цього будуть розміщені надувний скеледром, сапи, слеклайн, бодібол, болдер-тейбл, діятиме прокат велосипедів, балансбордів, катамаранів - все це безкоштовно для молоді», - зазначив Ігор Чорний.

Традиційно в рамках Дня молоді відбудеться регіональний етап Міжнародної програми «Студентська республіка», команда-переможець якої змагатиметься у фіналі Проекту.
Окрім того, 25 травня члени молодіжних організацій та військовослужбовці 44-ї окремої артилерійської бригади позмагаються в пейнт-болі за Кубок Шухевича.

Крім того, у  усіх районах області пройдуть урочисті, спортивні та розважальні заходи. Детальну програму того, як Тернопільщина відзначатиме День молоді можна знайти на сайті відділу сім’ї та молоді Тернопільської ОДА - http://www.usm.te.gov.ua, а також на сторінці департаменту у Facebook.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
215