Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі молодь створить квазідержаву

У Тернополі молодь створить квазідержаву

23.06.2016, 21:45
Уже понад 10 років у Тернополі молодь створює квазідержаву і кілька днів живе за її правилами. Регіональний етап мільтифестивалю «Студентська республіка» відкриють близько 17:00 у п’ятницю, 24 червня.

«Студентську республіку» у Тернополі організовували в різних місцях. У минулому році його провели на дальньому пляжі і вирішили, що ця локація – найвдаліша, тож учасники «Студреспубліки – 2016» зберуться там же.

«Протягом трьох днів студентська еліта міста братиме участь в оргдіяльнісній грі: створюватимуть партії, дискутуватимуть на проблемні теми та таке інше. От сьогодні всі дорослі політики говорять про децентралізацію, цьогорічна «Студреспубліка» цікава тим, що торкнеться теми децентралізації, створення громад і конституційних змін» - розповідає БезТабу співорганізатор фестивалю Володимир Заверуха.

Під час фестивалю учасники не лише працюватимуть, а й розважатимуться. На дальньому пляжі організують студентське містечко, проведуть вибори студентського мера та депутатів. Паралельно команди братимуть участь у квестах, спортивних змаганнях та інтелектуальних іграх.

Такі фестивалі відбудуться в кожному місті України. Команда, яка стане переможцем у Тернополі, представить область у фіналі. У результаті – оберуть Студентського президента та депутатів Студентського парламенту України.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
206