Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Дорожники запевняють, що ремонтують автошляхи в кожному районі Тернопільщини

Дорожники запевняють, що ремонтують автошляхи в кожному районі Тернопільщини

23.06.2016, 20:30
Реалізація Програми з відновлення доріг Тернопільщини у розпалі. Шляховики щоденно працюють практично у кожному районі області, використовуючи у ремонті різні технології.
«Ліквідацію ямковості до 5 см у глибину та тріщини дорожнього покриття ремонтуємо ін’єкційно-струменевим методом, вагоміші пошкодження усуваємо гарячим асфальтобетоном, а на окремих ділянках доріг проводимо заміну верхнього шару асфальтобетону, – розповів начальник Служби автомобільних доріг області Богдан Юлик. – Чіткий план ремонтів розробляли спільно з місцевою владою, адже вони на місцях і краще орієнтуються у потребах населення».
Відтак, днями дорожники завершили ремонті роботи у Шумському районі на дорозі загального користування Шумськ-В.Дедеркали. Відновлено дорогу до населених пунктів Шумськ, Мізюринці, Малі Дедеркали та Великі Дедеркали.
Як розповідають місцеві жителі, що дана дорога є для них надважливою, адже сполучає з райцентром, куди доводиться багатьом щоденно добиратись на роботу, ринок чи з різних інших питань.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
203