Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернопільський фестиваль «Файне місто» наступного року змінить локацію

Тернопільський фестиваль «Файне місто» наступного року змінить локацію

22.06.2016, 20:00
Фестиваль «Файне місто», який традиційного проходить на території тернопільського аеропорту, наступного року змінить локацію.
Річ у тім, що обласна адміністрація розпочала активну роботу щодо відновлення роботи Тернопільського аеропорту. Летовище планує отримати сертифікати, що дозволить йому приймати літаки.
У зв’язку з цим, проводити заходи з таким розмахом на території летовища стане неможливо, зазначив в.о. директора аеропорту Юрій Малецький. Тож очевидно організаторам доведеться шукати нове, оптимальне, місце.
Останні роки географія фестивального майданчика збільшилася. Цьогоріч захід, як і планувалося, пройде на території аеропорту, пише ltdaily.info Окрім зеленої зони, він займатиме ще дві злітні смуги.
До слова, комісія облради з питань соціального-економічного розвитку не дала погодження на проведення фестивалю на території аеропорту, та рішення депутатів до уваги не взяли.
Юрій Малецький зазначив, що організатори взяли на себе багато зобов’язань, тому наразі претензій до них не має. Та вочевидь, на цьому співпраця закінчиться.
В цілому керівництво області розуміє, що фестиваль «Файне місто» став візитною карткою Тернополя, однак жертвувати заради цього майновим комплексом летовища влада не готова.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
182