Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Підрозділи, якими опікується Тернопільщина, не мають достатньо води, їжі та спорядження

Підрозділи, якими опікується Тернопільщина, не мають достатньо води, їжі та спорядження

21.06.2016, 20:30
На круглому столі волонтерів АТО, влади області, духовенства, рідних учасників АТО та Управління цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України у Тернопільській ОДА сьогодні стало відомо, що підрозділи, якими опікується область, не мають достатньо води, їжі та спорядження.

Волонтер групи «Схід та Захід разом» Василь Конько розповів, що під час останнього рейду на передову став свідком повернення духу 2014 року. У бійців на різних позиціях бракує елементарних речей.

«Остання поїздка мене здивувала тим, що я повернувся «в 2014 рік». Те саме: ні форми, ні берців, ні води. Кажу щиро і відверто: на блок-посту в Нагірському батальйон «Тернопіль» стоїть без приладів нічного бачення. Прилади були видані ще у 2014 році. Не знаю де вони,» - скаржиться Василь Конько.

Також, за словами волонтера, на деяких місцях дислокації 44-ої артилерійської бригади бракує води та харчів, однак називати локації він відмовився, пише БезТабу.

Голова ОДА Степан Барна відверто здивувався таким словам Василя Конька і запевнив, що ганебну ситуацію виправлять, однак, за його даними, проблеми існують лише із питною водою. Їжею ж, каже очільник області, забезпечені усі підшефні Тернопільщині військові підрозділи.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
215