Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернопільщина зустріла тіло 45-річного загиблого Героя Бориса Макаревича

Тернопільщина зустріла тіло 45-річного загиблого Героя Бориса Макаревича

13.06.2016, 19:30
13 червня тіло 45-річного майора доправили до його рідного села Білокриниця, де о 19.00 відбудеться панахида.
Поховають героя завтра, 14 червня, на сільському цвинтарі поруч з батьком Кременчани зустріли тіло свого земляка Бориса Макаревича на переїзді – межі Тернопільської та Рівненської областей. Невдовзі кортеж з тілом майора попрямував до  центра міста.
- Заїхав кортеж і до військомату, де працював наш земляк до служби в АТО, - розповіла 20 хвилин активістка Кременецького осередку ВО «Автомайдан» Олена Каменярська. – Невдовзі кортеж вирушив до рідного села загиблого Бориса – Білокриниці. Там його завтра і поховають. Як розповіли знайомі родини, Борис Макаревич в зоні АТО перебував близько місяця - від початку травня.  
Поминальна служба за 45-річним майором, який 11 червня загинув в зоні АТО, пройде 13 червня о 19.00 в його рідному селі Білокриниця за адресою вул. Гагаріна, 20. Похорон розпочнеться 14 червня о 10.30. Тіло героя пронесуть на руках до місцевої церкви. Поховають Бориса Макаревича у рідному селі.
Редакція висловлює щирі співчуття матері, дружині, доньці і всій родині загиблого, його друзям, знайомим та побратимам. ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ!
makarevicmakarevic1makarevic2

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
213