Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Іванофранківці створюють ОСББ

Іванофранківці створюють ОСББ

12.06.2016, 21:31

Відбулись організаційні збори мешканців будинку на вул. Хоткевича, 54, на яких обговорили створення ОСББ. Серед запрошених гостей – міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, директор департаменту житлової, комунальної політики і благоустрою Михайло Смушак, начальник відділу житлового господарства ДЖКПБ Геннадій Пономаренко та депутат міської ради Стефан Магас.

«Ви знаєте, що з 1 липня вступає в силу Закон України, згідно з яким мешканці повинні визначитись з управителем свого будинку. В іншому випадку – його вам обере міська рада на конкурсній основі. Тому ваше рішення створити ОСББ – вкрай важливе, адже це європейська практика, це можливість вам самим обирати, за що і скільки платити, які роботи виконувати. Я причетний до законопроектів, що спрощують процедуру створення і ведення ОСББ. Адже коли був народним депутатом, опікувався питаннями житлово-комунального господарства, » - розповів Руслан Марцінків.

Також він роз’яснив присутнім, як міська влада співпрацює з ОСББ, які програми фінансування житлового сектора зараз діють. А про особливості функціонування ОСББ, прийняття в ньому рішень розповів Геннадій Пономаренко. Під час зустрічі мешканці мали змогу задати питання комусь із гостей та отримати фахову інформацію.
1465371219_kitayska-stna-2_novyy-razmer1465371286_kitayska-stna-4_novyy-razmer

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
193