Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → В центрі Франківська відбувся благодійний ярмарок. Фото

В центрі Франківська відбувся благодійний ярмарок. Фото

12.06.2016, 17:10

11 червня на одній з центральних вулиць Івано-Франківська, в народі - "стометрівці", відбувся благодійний ярмарок організований редакцією газети "Репортер". Таким чином видання вирішило відзначити своє п'ятнадцятиріччя.

Участь у благодійному заході міг взяти кожен, принісши і продавши свої пряники чи іншу випічку, та, віддавши усі виручені гроші на благодійність. На ярмарку можна було придбати різні смаколики: прянки, торти, тістечка за символічну суму - від 10 грн, а також навчитись розписувати пряники власноруч завдяки майсер-класам, участь у яких коштувала від 20 гривень, пише 0342.ua.

Долучилися до дійства і hand-made майстрині, котрі не залишились байдужими і також віддали частину доходів з продажу своїх виробів на лікування хворого хлопчика. Крім того, ведучими було організовано різноманітні конкурси та встановлено фотобокс «SELFIE», у якому можна було зробити веселе фото і миттєво отримати роздруковану фотокартку. А наймолодші відвідувачі заходу мали можливість нанести на своє обличчя кумедні малюнки за допомогою фахівців з фейс-арту.

Родзинкою заходу став також акустичний кавер-бенд «RadioBand», який розважав відвідувачів протягом усього свята.

Головною метою благодійної ярмарки був збір коштів на лікування 11-річного Владика Дубини, який уже два роки намагається подолати лімфому Ходжкіна - онкологічне захворювання лімфатичної системи. На даний момент юний Влад знаходиться в "Охмадиті" в Києві. Йому була проведена операція з пересадки кісткового мозку, та на жаль аналізи невтішні - кістковий мозок не приживається і у зв'язку з цим хлопчику потрібно повторно провести пересадку.

Допомогти дитині може кожен бажаючий, переказавши кошти. Адже операція дуже дороговартістна і оплатити її самостійно у батьків Владика немає змоги.

Мати хлопчика — Дубина Лілія Миколаївна. Номери її телефонів: 097 038 5725, 066 349 63 91. Картка ПриватБанку: 5168 7423 0805 1717.

DADrHdGSAIY

1HjON-OOoIg

8QZOwQjkYFw

323ulv9clTA

aN3qO4rdjRg

ElOIM2IS7ho

mrWQINnOM8A

sd18SWRbXc8

Vs_K5wpskis

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
167