Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі вулиця Тролейбусна буде частково перекрита до кінця липня

У Тернополі вулиця Тролейбусна буде частково перекрита до кінця липня

09.06.2016, 21:30
Майже до кінця липня проїзд по вулиці Тролейбусній  буде частково ускладнений. У зв’язку із ремонтом дорожнього покриття там перекриють частину проїжджої частини.
На капітальний ремонт вулиці Тролейбусної з міського бюджету виділили 8 млн грн. За договором з виконавцем, планують замінити поверхневий дорожній шар, бордюри від в’їзду на територію КП «Тернопільелектротранс» до будинку  на вул. Бережанська, 4а. Відповідно, для цього планують перекривати проїжджу частину вулиці, передає ІНТБ
МИКОЛА ЛЕСІВ, начальник управління ЖКГ, благоустрою та екології міськради: «Будемо робити часткове перекриття, рух не будемо повністю перекривати, будемо робити одну частину вулиці, потім другу частину вулиці. Єдине, що у зв’язку з тим, що зробити якісну заміну поверхневого шару дорожнього покриття, ми десь годинки на дві перекриємо рух транспорту повністю в той момент, коли ми будемо стелити асфальтне покриття. Це буде на дві години, буде додатково дане оголошення».
Коли саме буде повністю перекритий рух транспорту, Микола Лесів каже, залежить від погодних умов. Загалом, роботи триватимуть до 27 липня. Також в липні планують взятися за ремонт дамби Тернопільського ставу.
МИКОЛА ЛЕСІВ, начальник управління ЖКГ, благоустрою та екології міськради: «Рух транспорту теж буде обмежений, будемо робити спочатку одну частину дороги, потім будемо переходити на іншу частину дороги. Ми провели за участю профільного заступника по комунальному господарству нараду міського голови. Тролейбусникам вже дано завдання, вони готують лінію відповідну, на час тимчасового перекриття. Тролейбуси теж будуть їздити. Але звичайно, у зв’язку з тим, що будуть проводитися ремонтні роботи, рух транспорту буде обмежений».

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
201