Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі азартно-залежні після чергових програшів погрожують спалити або підірвати гральні заклади

У Тернополі азартно-залежні після чергових програшів погрожують спалити або підірвати гральні заклади

09.06.2016, 10:00
У Тернополі відкривають черговий гральний заклад. Тим часом місцева влада і поліція роблять вигляд, що проблеми не бачать.
Про це електронною поштою 0352.ua повідомила наша читака Ганна.
"В житловому будинку по вул. Лесі Українки діє три зали гральних автоматів і наразі відкривають четвертий, у підвалі. Так ніби тут медом намазано і дурні на той мед, як мухи летять. Вже четвертий власник прагне на дурилці заробити. Все б нічого, але працюють ці заклади цілодобово і часто десь глибоко за північ під вікнами чути брудний мат і крики "підірву", "спалю" потенційного"мільйонера", який спустив усе, що мав. Чим думають владні структури, коли дають дозволи? Адже "критична маса" дурилок, на один квадратний метр може і направду вибухнути. І людське терпіння теж не безмежне.Бо зранку мешканцям навколишніх будинків на роботу і діточкам треба спати, а не лякатися від нічного безладу. SOS!!!", – написала читачка.
Що цікаво, міський голова свого часу пообіцяв, що у Тернополі не буде діяти жоден гральний заклад, оскільки там в людей видурюють останні гроші, а залежність окремих жителів міста від азарту та гральних автоматів навіть призводить до розпаду сімей.
Тоді ж представники муніципальної поліції провели показовий рейд, після чого гральні заклади позакривалися аж... на два дні.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
145