Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Попович дорікнув Федораку за Потапа

Попович дорікнув Федораку за Потапа

07.06.2016, 21:00

Сьогодні, 7 червня, на засіданні комісії обласної ради з бюджетно-фінансових питань депутат-свободівець Василь Попович дорікнув очільнику департаменту культури Володимиру Федораку за концерт гурту "Потап і Настя Каменських", який викликав обурення у певного кола франківчан і був скасований. 

Користуючись нагодою і присутністю на нараді директора Облмуздрамтеатру Ростислава Держипільського, Попович вирішив з'ясувати, як узагалі можна було заключити угоду про надання в оренду комунального приміщення міста в якості концертного майданчика для проросійського гурту, – повідомляє 0342.ua

На звинувачення Поповича Федорак і Держипільський відповіли, що в Україні виступи цих виконавців не заборонені. 

Депутат-свободівець теж знайшов що сказати і завершив бесіду словами: "Тут є моральний аспект питання: франківці мають виражати протест проти співаків, на кшталт Потапа, й ігнорувати їхні шоу". Голова постійної комісії Микола Палійчук підтримав позицію Поповича і додав: "Для мене досі дивно, що деякі франківці заправляють авто на "Лукойлі".

Нагадаємо, що концерт "Потапа і Насті Каменських, який в Івано-Франківську мав відбутися 21 квітня скасували 21 квітня, через оголошення трауру за загиблим бійцем АТО Андрієм Бистровим. 

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
193