Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Матюки, шарпанина, патрульні: у Тернополі через перекритий прохід ледь не сталася масова бійка

Матюки, шарпанина, патрульні: у Тернополі через перекритий прохід ледь не сталася масова бійка

07.06.2016, 10:03
Чергові переговори стосовно перекритого проходу через прибудинкову територію на вулиці Злуки,8 закінчились словесною перепалкою між сусідами та шарпаниною в понеділок, 6 червня.

Загострився конфлікт через прибудинкову територію на вулиці Злуки. Між мешканцем будинку, де перекрили прохід та пенсіонеркою відбулась шарпанина. Розбороняти сусідів приїхало 5 патрульних машин.
- Я почала кричати до мешканця того будинку: «Що ж ви за нелюди, не думаєте як наші діти по проїжджій дорозі до школи ходитимуть?». Він почав матюкатись, шарпати мене за руки, аж плями залишились, - каже «20 хвилин» потерпіла пані Марія. - Всі то бачили, за мене вступились. Вже написала заяву в поліцію.
Мешканці Злуки,8 готові далі боронити прохід, мовляв сусідам не важко пройтися зайвих 20 метрів, а прибудинкова територія перестане бути "прохідним двором". 7 червня на 18:00 запланували ще одні збори, проте люди вже не вірять, що цей конфлікт може завершитися мирним шляхом.
7cervnia7cervnia17cervnia27cervnia4

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
153