Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → 200 годин громадських робіт присудив суд "нічному метелику", яка побила тернополянку

200 годин громадських робіт присудив суд "нічному метелику", яка побила тернополянку

01.06.2016, 19:30
200 годин громадських робіт присудив Тернопільський міськрайонний суд повії, яка побила у жовтні 2015 року на вул. Протасевича 63-річну тернополянку. «Нічний метелик» вибачення так і не попросила, своєї вини не визнала, однак з вироком суду погодилась.
Останнє судове засідання відбулось сьогодні, 1 червня. Про це повідомила потерпіла.
Нагадаємо, інцидент трапився 5 жовтня 2015 року поблизу зупинки на «Східному», яку «облюбували» нічні метелики. Тоді тернополянка, що мешкає поруч, виносила сміття. У той час на зупинці повії розпивали на зупинці спиртне. Одна із них «пригадала» жінці давні повчання щодо розпивання спиртного у громадських місцях і накинулась на неї, облила горілкою. Далі в хід пішли кулаки, дошки і навіть шуфля, залишена на який час комунальниками, що встеляли поруч бруківку, пише 20хвилин  Інцидент завершився викликом міліції. Згодом правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Подію внесли в ЄРДР за частиною І ст. 125 КК «Умисне легке тілесне ушкодження».
Такий випадок обурив мешканців навколишніх будинків. Оскільки вони кілька років боролись тим, щоб прогнати «панянок» з облюбованої зупинки. Але ні звернення в міліції, ні у міськраду бажаного результату не давали.
- На перше засідання вона не прийшла, - розповідає потерпіла Лідія Попадюк. – Була на другому. Встала і сказала, що вона нікого не била, горілкою не обливала, і взагалі - то я напала на неї. Ще там щось викрикувала її подружка. Того разу суд відклали, бо не змогла прийти мій свідок – сусідка, яка бачила то все. Сьогодні сусідка прийшла і вся ця справа завершилась. Суддя мене питав, що я вважаю за потрібне дати їй – близько 800 грн штрафу чи 200 годин громадських робіт. Вирішила, що хай краще іде працює. Бо що для неї заробити гроші?
Вироком суду потерпіла задоволена. Каже, що на більше і не розраховувала, оскільки йшлось офіційно про «легкі тілесні ушкодження».
- Про якусь компенсацію я і не заявляла, і від будь-яких грошей не взяла б, - додає пані Попадюк. – Хай іде працює на благо громади.
З Тернополя «нападниця», за словами потерпілої, виїхала кілька місяців тому. Працювати на громадських роботах нападниця буде у Борисполі, адже має тамтешню прописку.


"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
182