Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополяни скаржаться, що будівельники нищать дорогу, яку люди відремонтували за свої гроші

Тернополяни скаржаться, що будівельники нищать дорогу, яку люди відремонтували за свої гроші

30.05.2016, 20:45
На Вербицького мешканці добиваються правди: будівельники нищать дорогу, яку люди заасфальтували за власний кошт.
Близько двох годин мешканці будинку №22 на вулиці Вербицького перекривали заїзд фури із будматеріалами на будівництво, яке відбувається по сусідству. Техніка нищить нещодавно вкладений асфальт. Сталася подія в понеділок, 30 травня.
Люди кажуть, що асфальт поклали якісь півроку тому. Тепер же будівельники, нехтуючи всіма нормами, занадились возити будматеріали не передбаченою дорогою, а новеньким асфальтом - просто під вікнами новобудов.  
- Нещодавно відновилися роботи справа від нашого будинку, - каже "20 хвилин" мешканець будинку №22 Андрій Банько. - Але справа  втому, що ми заасфальтували дорогу біля свого будинку, до того ж, за власні гроші. А забудовник, користуючись тим, що ту дорога найкраща, самовільно використовує нашу територію для підвозу матеріалів. Ви ж розумієте, на що перетвориться дорога, якщо тут декілька місяців їздитимуть фури із вантажами!
 Коли журналіст прибув на місце події, вантажівки вже не було. Однак мешканці розходитися все рівно не поспішали. Люди не знають, як їм вберегти свою ділянку дороги, адже виходить, що чатувати потрібно чи не щодня, а вдень усі на роботі.  
- Ви подивіться, ми облагородили територію, посадили ялинки. А толку, якщо бетонну плиту відсунули в сторону і знову відкрили собі проїзд! - продовжує пан Банько. - У нас вісім під'їздів у десятиповерхівці. Всі ці люди переймаються і загазованістю через техніку.  Крім того, будівельники не можуть навести жодних аргументів, чи справді вони мають право їздити цією ділянкою, переконує Андрій Банько.  
- Вони посилаються на рішення виконкому, але конкретної інформації нема. А посадовці уникають зустрічей з нами. Приходять якісь жіночки, які нічого толком пояснити не можуть теж. Із тих документів, які нам показали, ми зрозуміли, що будфірма має дозвіл на заїзд техніки взагалі через вулицю Рєпіна.. Тож мешканці хочуть, аби їм пояснили, хто є забудовником, хто нестиме відповідальність за нищення ділянки дороги, хто розмежує наші території. Адже забудовник повинен вирішувати питання заїзду техніки та завозу матеріалів не за їх рахунок.
protest222
protest333
protest444

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
243