Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Івано-Франківськ долучився до спроби встановлення наймасштабнішого мовного рекорду в світі. Фото

Івано-Франківськ долучився до спроби встановлення наймасштабнішого мовного рекорду в світі. Фото

28.05.2016, 21:25

Сьогодні,28 травня,в рамках Днів Америки та на підтримку Року англійської мови в Україні по всій країні з метою встановлення рекорду Гіннеса в категорії найбільший мовний урок у світі відбулися уроки англійської мови, до яких приєднався й Івано-Франківськ.

Участь в заході міг взяти кожен охочий незалежно від віку та рівня володіння іноземною мовою попередньо зареєструвавшись та прийшовши у вказаний час за адресою: вул Незалежності,46. Також за даною адресою щочетверга о 16:00 відбувається "засідання" клубу англійською мови,де кожен може поспілкуватися з іноземцями та взяти участь в уроках англійської мови,які відбуваються в ігровій формі. 

Програма сьогоденної події складалась з підрахунку учасників, вступної промови, відеотрансляції звернення до учасників події посла США в Україні Джефрі Росс Пайєтта та власне уроку англійської мови. На завершення присутні зробили панорамне фото, що підтверджує кількість учасників події.

Впродовж уроку учасники заходу повинні були спілкуватися між собою попарно англійською мовою. А наприкінці уроку всі повинні були викрикнули фразу "Україна говорить англійською" - Ukraine speaks in English!

Участь у заході взяли близько п'ятдесяти іванофранківців та іноземців, які проживають в Івано-Франківську. 

Загалом уроки пройшли одночасно більш ніж у ста локаціях по всій Україні. До 15 червня усі результати з підрахунку учасників повинні бути надані представникам книги рекордів Гінеса,для фіксації загальної кількості тих,хто взяв участь у встановленні рекорду,після чого буде оголошено чи вдалося українцям поставити новий новий світовий рекорд.

U4fKhYoMFbg

RZ-miv9B1xI

5gQiO8WaPHs
Сьогодні,28 травня,в рамках Днів Америки та на підтримку Року англійської мови в Україні по всій країні з метою встановлення рекорду Гінеса в категорії найбільший мовний урок у світі,відбулись уроки англійської мови,до яких приєднався й Івано-Франківськ. Участь в заході міг взяти кожен охочий незалежно від віку та рівня володіння іноземною мовою попередньо зареєструвавшись та прийшовши у вказаний час за адресою: вул Незалежності,46.Також за даною адресою щочетверга о 16:00 відбувається "засідання" клубу англійською мови,де кожен може поспілкуватися з іноземцями та взяти участь в уроках англійської мови,які відбуваються в ігровій формі. 
Програма події складалась з: 
12:30 - Збір учасників,попереднє ознайомлення,підрахунок учасників.
13:00-13:20 - Вступні промови. Відеотрансляція звернення до учасників події посла США в Україні Джефрі Росс Пайєтта.
13:20-14:00 - Урок англійської мови.
14:00 - На завершення панорамне фото,що підтверджує кількість учасників події.
Впродовж уроку учасники повинні були спілкуватися між собою попарно англійською мовою.Наприкінці уроку всі учасники повинні були викрикнули фразу "Україна говорить англійською" - Ukraine speak's in English! Участь у заході взяли близько п'ятидесяти Івано-Форанківців та іноземців які проживають у Франківську. 
Загалом уроки пройшли одночасно більш ніж у ста локаціях по всій Україні. До 15 червня усі результати з підрахунку учасників повинні бути надані представникам книги рекордів Гінеса,для фіксації загальної кількості тих,хто взяв участь у встановленні рекорду,після чого буде оголошено чи вдалося українцям поставити новий новий світовий рекорд. 16:44:34

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
254