Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Франківську на Довгій виросте ще одна новобудова

У Франківську на Довгій виросте ще одна новобудова

28.05.2016, 11:15
У квітні поточного року ТзОВ "Івано-Франківський Торговий дім" отримало дозвіл на будівництво багатоповерхівки за адресою вул. Довга,18б.

Як з'ясувала команда "Побудовано в Івано-Франківську", земельна ділянка належить об'єднанню співвласників багатоквартирного будинку "Довга, 18б".  "Івано-Франківський торговий дім" є лише власником будівництва на правах суперфіція. Наразі тут знаходиться житловий будинок в процесі знесення. Призначення ділянки: для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку, - передає 0342.ua.

Згідно чинного генплану Івано-Франківська тут дозволено будівництво, але земля знаходиться в межах охоронної зони.

По сусідству, на розі вулиць Довга та Берегова розміщена новобудова, яку у 2015 році збудував «Івано-Франківський Торговий Дім».

Власником фірми є Лучук Тетяна Василівна. Минулого року вона балотувалася до міської ради Івано-Франківська від БПП "Солідарность".

Генпідрядником нового будівництва виступила приватна фірма «Вовіз». Засновник – Бобуляк Зоя Іванівна, а керівник - Бобуляк Володимир Вікторович. Який, разом з Владимировою Любов Вікторівною, є засновником та керівником КВП "Клин".

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
200