Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Візит Комаровського до Івано-Франківська перенесено

Візит Комаровського до Івано-Франківська перенесено

27.05.2016, 21:00

Попередньо ГО "Мами Прикарпаття", які є ініціаторами безкоштовної зустрічі Євгенія Комаровського з іванофранківцями анонсували про можливе проведення події на початку червня. Проте зараз дата змінилася. 

Про це повідомила кореспонденту 0342.ua керівник ГО "Мами Прикарпаття" Мар'яна Вершиніна.

"Річ у тім, що ми поки не встигаємо реалізувати ту кількість книг, яку маємо до приїзду педіатра. Крім того, умовою його команди є те, щоб зустріч в діапазоні кількох днів пройшла і в сусідніх містах: Львові і Чернівцях. Відповідно до початку червня ці нюанси не встигаємо погодити. Оскільки липень і серпень ? пора відпусток, думаємо найкраще перенести зустріч на початок осені", ? повідомила Вершиніна.

Нагадаємо, що умовою приїзду Комаровського була реалізацію 2000 примірників його книги, та сама умова для міст Львова і Чернівці. Купівля книг є не обов'язковою, тобто зустріч буде відкритою для всіх. Організатори лише просять підтримати їх таким чином і придбати примірник. Який до речі, підпише сам педіатр.

"Зустріч ще не відбулася, а уже виходять на гора неприємні інциденти. Так нещодавно, у коментарях на форумі педіатра, хтось з Івано-Франківська написав про те, мовляв тут змушують місцевих педіатрів купувати його книги, аби приїхав Комаровський. Я мала неприємний інцидент з директором педіатра і була змушена пояснювати, що написане ? нісенітниця", ? продовжує керівник ГО "Мами Прикарпаття".

Вершиніна наголошує, що є мами, які чекають цієї зустрічі і хочуть задати педіатру свої питання. Не припустимо, щоб за чиїхось незрозумілих амбіцій зустріч зірвалася. 
ніціатором зустрічі, яку планують провести 3 або 4 червня (дата уточнюється) з відомими українським педіатром виступила ГО «Мами Прикарпаття».
Для всіх бажаючих обіцяють зробити безкоштовний вхід, на події планують зібрати від 500 до 1000 франківців і жителів області, — повідомляє 0342.ua
Формат зустріч запланований в довільній формі, протягом 3-4 години франківці зможуть задати педіатру будь-які питання, сфотографуватися з ним, а також отримати автограф.
Команда педіатра погодилась провести відкриту лекцію на добровільних засадах лише при умові продажу певної кількості екземплярів книг Комаровського. Усі, хто бажає підтримати дану зустріч можуть придбати книги педіатра у групі ГО «Мами Прикарпаття».
Про місце зустрічі буде повідомлено ближче до події.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
153