Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Тернополянка провела індивідуальну акцію солідарності з українськими полоненими

Тернополянка провела індивідуальну акцію солідарності з українськими полоненими

26.05.2016, 19:30
Не забувати про незаконно утримуваних на території РФ українських громадян закликає на Театральному майдані учасниця індивідуального пікету.
Ще зранку Олена Гамурар обклеїла світлинами українських бранців вхід до драматичного театру. Потім накинула на плечі національний стяг, взяла в руки фото Надії Савченко та почала розповідати перехожим, що крім льотчиці у в’язницях сусідньої держави-агресора продовжують перебувати десятки українців та кримських татар. І просить молитись за них, бо, каже, кожен буде звільнений у відведений Богом час.
«Я хочу висловити солідарність з українськими громадянами, які були незаконно затримані у Криму, а це Геннадій Афанасьєв, Олег Сенцов, Олександр Кольченко, Юрій Солошенко, Олексій Черній, Мустафа Дегерманджі, Хайсер Джемілєв, Ахтем Чейгоз та інші, - розповідає БезТабу пані Олена, - Усі вони потребують повернення в Україну живими і здоровими. Ми їх чекаємо, зокрема я особисто їх чекаю і вірю, що Бог їх поверне. Я хотіла би побажати всім цим людям не зневірюватись. Якщо у них збережеться віра і витривалість, то Господь їм дасть свободу.»
За словами Олени Гамурар, вона надзвичайно рада, що додому повернулась Надія Савченко. Вона бажає їй наснаги та щастя.
Раніше пані Олена написала тоді ще ув’язненій українській льотчиці листа, відповідь на якого не забарилася.
1314

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
173