Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → У Тернополі вручили орден родичам загиблого на Донеччині бійця

У Тернополі вручили орден родичам загиблого на Донеччині бійця

24.05.2016, 20:30
На День Героїв до військової частини у Тернополі приїхали родичі загиблого військовослужбовця бригади - сержанта Миколи Качкалди. В урочистій обстановці, вишикувавши особовий склад на плацу, командир частини полковник Сергій Баранов вручив рідним загиблого посмертну нагороду - орден "За мужність" ІІІ ступеня.
Нагадаємо, що сержант Качкалда Микола Миколайович, киянин, 1972 року народження, механік-водій-оператор батареї протитанкових керованих ракет, героїчно загинув 29 січня 2015 року під Вуглегірськом Донецької області. Близько 10 години ранку під час висування протитанкового резерву на бойовій машині 9П149 "ШТУРМ" на рубіж машина натрапила на бронегрупу противника. Бойова машина була підбита під час бою російським танком. Останки тіла залишились в підірваній бойовій машині на території, яку контролюють сепаратисти, у зв'язку з чим військовослужбовець тривалий час числився таким, що зник безвісти. Наразі рішенням суду його визнано загиблим.
Ім'я героя є на пам'ятнику десяти загиблим артилеристам бригади, встановленому у частині 9 вересня минулого року.
Примітно, що син загиблого Єгор також був у той же період у зоні АТО, має поранення і такий же орден "За мужність" ІІІ ступеня.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
168