Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → По всій Тернопільщині планують провести "Наукові пікніки"

По всій Тернопільщині планують провести "Наукові пікніки"

23.05.2016, 21:15
Провести аналогічні «розумні свята» по всій області планує Голова Тернопільської ОДА Степан Барна.
«Це дасть можливість навчальним закладам області, в тому числі училищам, коледжам, технікумам заявити про свій потенціал, що особливо на часі в період вступної кампанії. Окрім того, «Наукові пікніки» демонструють по-справжньому демократичні принципи вільного суспільства. Цей захід робить науку ближчою до простих людей, заохочує до здобуття освіти», - зауважив Степан Барна.
За його словами, тернополяни стали фаворитами, адже в місті «Наукові пікніки» відбуваються вже вчетверте, що не зовсім справедливо стосовно мешканців райцентрів та сіл. «Цей важливий освітній захід водночас дає можливість змістовно провести час в колі родини. Жителі всієї Тернопільщини також повинні отримати можливість долучитися до «Наукових пікніків»», - вважає Степан Барна.
Нагадаємо, «Наукові пікніки» - проект, що має на меті популяризацію наук серед молоді та розвиток новітньої наукової еліти в Україні. 22 травня в м.Тернополі захід відбувся вчетверте й зібрав понад 200 учасників, у 30 міні-лабораторіях просто неба відбулося майже 500 експериментів.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
216