Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Чи завадить самооборона концерту "Время и стекло" цієї п'ятниці?

Чи завадить самооборона концерту "Время и стекло" цієї п'ятниці?

23.05.2016, 20:30

Цієї п'ятниці, 22 травня, в Пасажі Гартенберг має відбутися концерт гурту "Время и стекло". Раніше в місцевій самообороні анонсували зрив даного заходу. 

Координатор ГО Народна Самооборона Івано-Франківської області Ярослав Наваляний у телефонній розмові підтвердив кореспондентам сайту 0342.ua, що самооборона не змінює своїх планів і концерт таки блокуватимуть.

"Коли до Франківська приїжджала Світлана Лобода, чесно кажучи, ми дізналися про її концерт за дві години до, тому не змогли попередити людей, які придбали квитки про свої плани. Тепер попередили заздалегідь. Завтра на нашому сайті буде офіційне звернення до громади, в якому все пояснимо", – розповів Наваляний.

"Чи не стоїть причиною зриву концертів фінансова сторона питання", – це також запитали у координатора самооборони. На що почули обурену відповідь: "Організатори концерту Лободи пропонували нам значну суму, аби ми розійшлися, але ми категорично відмовилися. Офіційно заявляю: під час блокування концерту Лободи самооборона жодних коштів не вимагала". 

На запитання про причини зриву нам повідомили, що все анонсовано у сторінках спільноти. Мова про те, які саме концерти зриватимиуть самооборонівці і причини їхніх дій. Крім того, Ярослав Наваляний повідомив, що самооборона планує звернутися до Обласної адміністрації стосовно цих концертія і добитися спільного рішення. 

Адміністрація "Пасаж Гартенберг" заявила, що концерт гурту "Время и стекло" відбудеться у анонсовану дату і час, попри будь-які погрози його зриву.

До теми, концерт гурту "Не Ангели" також є у анансованому заході, який планують зривати самооборонівці. Він повинен був відбутися 7 червня. Проте, коли ми зв'язалися з організаторами концертів гурту, нам повідомили, що в Івано-Франківську концерт буде перенесено на 28 вересня. Офіційно про причини перенесення повідомлять згодом. 

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
205