Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Карпатське місце давньої сили — кам'яна богиня. Відео

Карпатське місце давньої сили — кам'яна богиня. Відео

22.05.2016, 10:30

Сьогодні людство на порозі нового часу – епохи Матері Світу. Часу, коли рівноправ’я чоловіка та жінки замінить повноправ’я обох. Згідно закону Всесвіту ці два начала – це полюси одного Абсолюту. Дух та матерія однаково важливі для космічної творчості. Сили темряви століттями переконували нас в тому, що жінка слабка за своєю природою. Проте істинна релігія ніколи не буде принижувати одне начало, а інше возвеличувати, не може бути так, що хтось сильніший за когось, бо діє закон Єдинства – сутність у всіх єдина.

Наші предки передали нам це знання не тільки генетично, десь у підвалинах несвідомого, але й наявними речами, — торкаючись минулого інформує 0342.ua

Так, торкаючись до мегалітів Терношорського святилища, що на Косівщині, відчуваємо всю необхідність перейняти досвід прабатьків, бо в постійній біганині прогресу часто губимо самих себе.

Капище вражає своєю масивністю – понад 40 метрів висоти й близько 4 тис. кв. м. площини. Камені світло-сірого ямненського пісковика прилягають до південного схилу гори Терношора. Пам’ятка є багатогранною та досить структурованою. Десятки мегалітів різних за формою та символічним змістом потребують окремих монографічних досліджень, тому зупинимось на основі основ.
Умовно капище можна поділити на два рівні: нижній, в якому центральним є камінь-лице, що уособлює Сонце та чоловіче начало з чого все починається, і верхній, де гордо випросталась Велика Богиня, Праматір –Лада. Зливаючись в єдине ціле й напуваючись довколишніми водами – кров’ю Всесвіту, вони творять все довкола. І так уже цілу Вічність. Величні у своєму повноправ’ї, взаємодоповненні та гармонії, кожен виконує місію призначену Вищим Розумом.

Проте слід бути обережним, адже, де є плюс, там неодмінно мусить бути мінус. Все в цьому світі, має свої протилежності, окрім смерті – найвеличнішої із земних ілюзій.
Лінії Сили, що проходять від підніжжя до вершини мегалітичного комплексу настільки потужні, що майже кожен здатний відчути тут співзвучні з тим чи іншим енергетичним центром свого тіла вібрації Землі та Неба. Проте слід бути обережним, адже, де є плюс, там неодмінно мусить бути мінус. Все в цьому світі, має свої протилежності, окрім смерті – найвеличнішої із земних ілюзій.
IMG_1863
Споконвіку сюди приходили сильні світу цього. Жрецькі ритуали, шаманські практики, медитативні стани – все це ще живе десь у кам’яних серцях. Не дивно, що час від часу місцеві мешканці чують дивну музику, яка звучить зі сторони Терношор. Кажуть, не один пішов туди, щоб не повернутись.Думаю, це швидше слід трактувати як метафору, адже в цьому місці твоя свідомість змінюється. Ти відчуваєш себе дитям Батька-Неба та Матері-Землі. Переступаючи закони фізики, вириваєшся з власного тіла, аби хоча б на мить торкнутися Істини. Після цього усвідомлюєш, що вже інший, не такий як був до цього. Якоюсь мірою вищий за своє людське єство.
Велика Богиня, пробуджує в людині те, що є безсмертним і справжнім – зерно Духу, наповнює Любов’ю та Силою. Дарує частинку накопиченого тепла та світла, адже щорічно народжує тут нове Сонце. 
IMG_1925
13181131_849009198538778_1296734792_n
13180935_849009165205448_1841681587_n

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
198