Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Перелік документів, необхідних для отримання безкоштовної путівки

Перелік документів, необхідних для отримання безкоштовної путівки

20.05.2016, 16:09

Для надання безоплатних путівок:

1. Для дітей, осіб, визнаних учасниками бойових дій відповідно до п.19 частини першої ст. 6 Закону України «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту», дітям, один із батьків яких загинув (пропав безвісти) у районі проведення антитерористичної операції, бойових дій чи збройних конфліктів або помер внаслідок поранення, контузії чи каліцтва, одержаних у районі проведення антитерористичної операції, бойових дій чи збройних конфліктів, а також внаслідок захворювання, одержаного в період участі в антитерористичній операції, дітей, один із батьків яких загинув під час масових акцій громадянського протесту або помер внаслідок поранення, контузій чи каліцтва, одержаних під час масових акцій громадянського протесту, дітей, зареєстрованих як внутрішньо переміщені особи: - копія свідоцтва про народження дитини; - копія документа, який підтверджує належність дитини до зазначеної категорії.

2. Для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування: - копія свідоцтва про народження дитини; - копія документа, що підтверджує статус дитини-сироти та дитини, позбавленої батьківського піклування.

3. Для дітей із малозабезпечених сімей, сім'ї яких відповідно до законодавства одержують державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям: - копія свідоцтва про народження дитини; - довідка про призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім'ям. 4. Для дітей-інвалідів за відсутності медичних протипоказань та здатних до самообслуговування, дітей, які потерпіли від наслідків Чорнобильської катастрофи, дітей, які постраждали внаслідок стихійного лиха, техногенних аварій, катастроф, дітей, батьки яких загинули від нещасних випадків на виробництві або під час виконання службових обов'язків, бездоглядних та безпритульних дітей, а також дітей працівників агропромислового комплексу та соціальної сфери села: - копія свідоцтва про народження дитини; - копія документа, який підтверджує належність дитини до зазначеної категорії.

5. Для дітей із багатодітних сімей: - копія свідоцтва про народження дитини; - копія посвідчення дитини з багатодітної сім’ї.

6. Для дітей, які перебувають на диспансерному обліку: - копія свідоцтва про народження дитини; - медична довідка, яка підтверджує перебування дитини на диспансерному обліку.

7. Для талановитих та обдарованих дітей - переможців міжнародних, всеукраїнських, обласних, міських, районних олімпіад, конкурсів, фестивалів, змагань, спартакіад: - копія свідоцтва про народження дитини; - копії посвідчення, диплома, грамоти або іншого документа, що підтверджує відповідні досягнення, звання лауреата, дипломанта, переможця олімпіади, конкурсу, фестивалю, спортивного змагання міжнародного, всеукраїнського, обласного, міського рівнів (1-3-є особисте або командне місце), отримані упродовж останніх 3 років.

8. Для відмінників навчання: - копія свідоцтва про народження дитини; - копії табелів та похвальних листів за останні два роки.

9. Для дитячих творчих колективів або спортивних команд: - копія свідоцтва про народження дитини; - копія посвідчення, диплома, грамоти або іншого документа, що підтверджує відповідні досягнення, звання лауреатів, дипломантів, переможців олімпіади, конкурсу, фестивалю, спортивного змагання міжнародного, всеукраїнського, обласного, міського рівнів (1-3-є особисте командне місце), отримані упродовж останніх 2 років; - список дитячого творчого колективу, спортивної команди, завірений керівником закладу, до якого належать дитячий творчий колектив, спортивна команда.

10. Для дітей, які є лідерами дитячих громадських організацій: - копія свідоцтва про народження дитини; - клопотання керівного органу громадської організації.

11. Зазначені в пунктах 3.1 – 3.12 цього розділу документи не потребують нотаріального засвідчення.

12. Перед відправленням діти, яким надається путівка, повинні пройти медичний огляд у встановленому законодавством порядку та отримати медичну довідку встановленого зразка.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
257