Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → ФК «Тернопіль-Педуніверситет» позмагається за «золото» студліги

ФК «Тернопіль-Педуніверситет» позмагається за «золото» студліги

18.05.2016, 09:00
У півфінальному матчі ХV-го чемпіонату України з футболу серед вищих навчальних закладів сезону 2015/16 рр. ФК «Тернопіль-Педуніверситет», перемігши київський «КНТЕУ-Меркурій» (2:0), пробився до фіналу змагань.
Героєм матчу став нападник тернопільської команди Тарас Гром’як, котрий зумів відзначитися по разу в кожному з таймів. У першій половині поєдинку Тарас прийняв м’яча з флангу та несподівано для кіпера суперників завдав удару по воротах (1:0). Після перерви Гром’як біля кутового прапорця обіграв опонента і, коли всі чекали прострільної передачі, Тарас завдав точного удару в ближній кут воріт (2:0).
Зауважимо, що по ходу першого тайму тренери тернополян внесли зміни в тактичну розстановку команди, які суттєво покращили гру. Так, Олександр Кіцак, перемістися на правий фланг півзахисту, Артур Дорі став грати зліва в обороні, а Тарас Мороз – на звичній позиції опорного хава. Ще варто відзначити молодого Ігоря Гаталу, котрий вийшовши на заміну, значно оживив гру команди. До того ж він став автором гольової передачі.
Як відзначили наставники тернопільської команди, успіх став можливим завдяки психологічному налаштуванні гравців, бажанні перемогти та класу виконавців.
ФК «Тернопіль-Педуніверситет» виступав у такому складі: Кравчук, Курило, Заставецький, Мороз, Соколовський, Кіцак (Гатала, 51), І.Сороцький, Кривий, Дорі (Козовик, 85), Тарабалка (Радкевич, 87), Гром’як.
Завтра, 18 травня, ФК «Тернопіль-Педуніверситет» у вирішальному поєдинку студліги зустрінеться з господарями змагань – командою «НУДПСУ» (Ірпінь, Київська область).
Зазначимо, що до сьогоднішнього успіху команди долучилося і керівництво Тернопільського національного педагогічного університету ім. В. Гнатюка. Перед виїздом команди до Києва з тренерським складом та футболістами зустрілися ректор Володимир Петрович Кравець та проректор Олег Миколайович Гирило, котрі своїм напутніми словами підбадьорили спортсменів. Зокрема, по приїзді зі змагань футболісти отримають змогу тренуватися на оновленому футбольному полі, а в разі здобуття чемпіонського звання команда обов’язково поїде на чемпіонат Європи до Хорватії.   

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
134