Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Патрульні двічі оштрафували депутата обласної ради

Патрульні двічі оштрафували депутата обласної ради

16.05.2016, 09:43

Патрульна поліція Івано-Франківська винесла дві постанови на водія, який в обидвох випадках хвалився посвідченням депутата обласної ради.

Патрульні звернули увагу на автомобіль "Toyota Land Cruiser", водій якого припаркувався з порушенням правил - на пішохідному переході. Під час спілкування з патрульними чоловік пояснював, що він депутат обласної ради та погрожував, що під час сесії викличе патрульного та начальника управління для звіту. Інспектор виніс постанову за порушення, - йдеться на сторінці Патрульної поліції Івано-Франківська.
Через кілька днів патрульні звернули увагу на водія, який під час руху розмовляв по телефону. Коли авто зупинили, чоловік за його кермом заперечив, що порушив правила. Знову показував посвідчення депутата й просив не карати його напередодні Великодня. Проте патрульний також виніс постанову.
Згодом водій-порушник телефонував до начальника управління патрульної поліції уІвано-Франківську та висловлював обурення роботою патрульних. Повідомив, що він шукатиме спосіб, щоб "наказати інспектора".
Однак, патрульна поліція Івано-Франківська нагадує, що перед законом усі рівні.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
151