Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Проект "Переможці" у Івано-Франківську

Проект "Переможці" у Івано-Франківську

14.05.2016, 23:18

Сьогодні, 14 травня в Івано-Франківському Академічному Обласному Українському Музично-Драмаптичному театрі ім.І.Франка відбулась презентація соціального мультимедійного проекту "Переможці".

На відкриття завітали бійці АТО, військові капелани,волонтери та відомі люди які тим чи іншим способом допомагали у реалізації проекту, - інформує 0342.ua.

Відкриття почалось з виступу двох військових капеланів, які розповіли про історії з життя на передовій та закликали боротися за Україну, молитися за перемогу.

Після молитви слово надали лікарю Ростиславу Валіхновському - засновнику та директору клініки доктора Валіхновського, котрий безкоштовно надавав протези та лікування учасникам проекту. Після цього лікар заявив, що готовий і надалі надавати допомогу пораненим бійцям та тим хто її потребує.

Крім безкоштовного протезування бійці, котрі відкривали фотовиставку отримали сертифікати на 7 днів безкоштовного проживання та харчування у одному з готелів Прикарпаття.

Також куратор проекту Соломія Вітвіцька висловила подяку міській владі та міському голові Руслану Марцінківу, адже без підтримки мерії захід міг і не відбутись. В свою чергу мер підтримав "переможців" та навів деякі статистичні дані: за час проведення антитерористичної операції на сході загинув 21 прикарпатець, 28 поранені та шестеро бійців загинули від початку 2016 року.

Крім того, ведуча подякувала і волонтерам які допомогли зібрати та направити кошти на навчання протезуванню в Канаду 5 українських лікарі.

В якості розважальної програми на даний захід завітав співак Арсен Мірзоян, який виконав декілька хітів зі свого репертуару.

А на завершення слово надали самим учасникам проекту - Назару Барилку, Владу Кузнєцову та Андрію Забігайлову, які соромлячись та ніяковіючи перед публікою висловили свої прохання не жаліти їх та не називати людьми з обмеженими можливостями, а сприймати їх як повноцінних та здорових членів суспільства.

Автор: Міша Королюк

-01yfiry8T81WnhG3usGes3esj9jyOyGs42stKAUDtyE3esj9jyOyGsCRpHSxlYuawm8LDw1JmVMQpeGu1JOtKIotITh4g5ZJgIpmKVR5QXDaUVPNCVGmhSLcxBVC7oixGMYxHKguozdyD4yLBCBXAth8EgseVjVUR9J0_Fc38qh7Y0sxHKguozdyD4

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
254