Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → З понеділка на Тернопільщині розпочинається тиждень безпеки дорожнього руху

З понеділка на Тернопільщині розпочинається тиждень безпеки дорожнього руху

14.05.2016, 21:00
Щоб зменшити тяжкість наслідків ДТП на Тернопільщині, як і в Україні загалом, 16 травня стартуватиме Всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху. Триватиме він до 22 травня.
У СК ГУ НП в Тернопільській області розповіли, що у державі започатковані соціальні проекти, які покликані побороти аварійність на дорогах, впровадити законодавчі механізми, які позитивно впливатимуть на стан безпеки дорожнього руху та дисципліну його учасників.
Гасло Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху – «Безпека на дорозі – безпека життя!» вибране невипадково, адже світова практика безперечно доводить ефективність спільних зусиль як держави, так і громадськості, усіх учасників дорожнього руху у справі гарантування їх безпеки на дорозі. Для того, щоб на наших дорогах настав порядок, кожен учасник дорожнього руху повинен зробити свій внесок. Дотримання Правил дорожнього руху, розуміння засад безпечної поведінки і повага до них, культура на дорозі, взаємодопомога – головні складові безпечної та комфортної участі в дорожньому русі.
Основне завдання тижня безпеки дорожнього руху – нагадати людям про необхідність спільних дій у сфері дорожньої безпеки.
Пам’ятайте – безпека на дорозі залежить від кожного з нас!

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
197