Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Незважаючи на скандал і бійки, Сітлана Лобода пообіцяла повернутися до Тернополя

Незважаючи на скандал і бійки, Сітлана Лобода пообіцяла повернутися до Тернополя

14.05.2016, 20:00
Концерт Світлани Лободи у Тернополі, який був на грані зриву, все таки відбувся. У п'ятницю, 13 травня, шанувальники творчості співачки, попри протести активістів, змогли "відірватись" під хіти Лободи у концерт-холі Podolyany. А Лобода заявила, що приїде ще раз.
Нагадаємо, що тернопільські активісти просили, щоб Світлана Лобода засудила анексію Криму та визнала Росію країною агресором. Протягом двох годин біля входу у концерт-холу були сварки, образи та штовханина. І хоча співачка так і не вийшла до активістів і не зробила такої гучної заяви концерт все таки відбувся.
Оскільки напередодні концерт Лободи у Івано-Франківську зірвали тамтешні активісти, то співачка запросила усіх своїх шанувальників, які не потрапили на концерт приїхати у Тернопіль. І чимало з них таки приїхали. Не зважаючи на те, що відбувалось перед концертом і тернополянки, і гості міста залишились задоволеними заходом, пише 20хвилин. Щоправда, кажуть, що "мають зуб" на тих активістів, які кажуть яку музику їм слухати та на чиї концерти ходити.
- Мені ці "розборки" нецікаві, я й шла на концерт до Світлани Лодоби, а довелось дві години слухати якихось незрозумілих хлопців, - каже тернополянка Юлія (прізвище дівчина називати відмовилась - прим. ред). - Врешті решт ми на концерт таки потрапили і я дуже рада, що була там. Лобода крута співачка і надзвичайно сильна жінка. А х усіма своїми претензіями активісти хай дуть до Порошенка.
Тим, що концерт таки відбувся тішиться не лише Юлія, а ще близько 1000 людей. Ті, хто вчора танцював під хіти Лободи "постять" у соцмережах відео та фото з концерту. Т
им, хто пройшов у зал, Світлана Лобода подякувала та сказала, що найголовніше це залишатись людяними. А після завершення концерту співачка пообіцяла, що приїде ще раз з великими концертом для усіх бажаючих.


"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
180