Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → На Тернопільщині чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд пройде з 18 по 22 травня

На Тернопільщині чемпіонат світу з футболу серед українських діаспорних команд пройде з 18 по 22 травня

13.05.2016, 22:00
Засідання організаційного комітету щодо проведення п’ятого чемпіонату світу з футболу серед українських діаспорних команд, відбулося 13 травня у Тернопільській обласній державній адміністрації.
Під керівництвом заступника голови ТОДА Юрія Юрика присутні обговорили актуальні питання щодо організації та проведення даного заходу.
Приурочений до 25-тої річниці незалежності України, чемпіонат пройде на Тернопіллі з 18 по 22 травня. У змаганнях братимуть участь діаспорні команди з Придністров’я, Іспанії, Білорусі, Румунії та Молдови.
У перший ігровий день на тернопільському міському стадіоні відбудеться урочисте відкриття чемпіонату й проведення першого матчу Придністров’я – Іспанія.
Інші футбольні поєдинки заплановані у Тернопільському районі, Теребовлі, Скалаті, Бережанах, Збаражі. А також на стадіоні Великих Гаїв та ДЮСШ (Тернопіль). Переможці груп автоматично потраплятимуть у півфінали. Закриття змагань та нагородження учасників відбудеться 22 травня на Співочому полі у Тернополі.

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
228