Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Коротко про головне. Підсумки сьогоднішнього дня

Коротко про головне. Підсумки сьогоднішнього дня

12.05.2016, 23:22

Підбиваючи підсумки сьогоднішнього дня, 0342.ua пропонує до огляду п'ять основних новин за 12 травня.

1. "Іменем України": Руслана Коцабу засудили на 3,5 роки ув'язнення. Сьогодні, 12 травня, Івано-Франківський міський суд оголосив вирок блогеру та журналісту Руслану Коцабі. Іменем України скандального іванофранківця засудили до 3 років і 6 місяців ув'язнення.

2. Біля "Піонерського парку" трапилася масштабна ДТП. Фото з місця події Сьогодні вранці, 12 травня, приблизно між 6.00 та 7.00 годинами на розі вулиць Галицька та Північний Бульвартрапилася аварія за участю легковика та вантажівки Івано-Франківського хлібокомбінату.

3. На вул. Новгородська нова схема організації дорожнього руху. На вулиці Новгородській з'явилася нова дорожня розмітка, яка кардинально змінює схему організації дорожнього руху. Пропонуємо переглянути фото.

4. Як народні обранці від Франківщини голосували за генпрокурора без юридичної освіти. Сьогодні, 12 травня, Верховна рада України з другої спроби прийняла законопроект про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо діяльності Генеральної прокуратури України, згідно з яким вища юридична освіта не є обов'язковою для зайняття посади Генерального прокурора.

5. В Україні заборонили небезпечні льодяники від кашлю. В Україні заборонили фруктові льодяники від кашлю "Доктор МОМ" серії KFD5014 індійського виробництва. Пропонуємо переглянути документ.

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
639