Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → За два місяці – 752 тисячі гривень: за які порушення штрафують патрульні тернополян

За два місяці – 752 тисячі гривень: за які порушення штрафують патрульні тернополян

12.05.2016, 19:00
За два місяці роботи патрульних поліцейських тернополяни сплатили штрафів на 752 000 гривень.
Приписів копи склали більш як на мільйон. Левова частка порушень – за неправильне паркування і їзду без документів. Основні порушення, за які тернополянам довелось викладати свої кровні, – це порушення правил паркування та відсутність документів, повідомив начальник управління патрульної поліції м. Тернополя Володимир Струк.
68 протоколів склали й за ст. 130 Кодексу про адмінпорушення - на водіїв, які сіли за кермо у стані сп’яніння, - каже Володимир Струк. - З них четверо - наркотичного, пише 20 хвилин
Щодо патрульного, яку під час робочої зміни була «під кайфом», Володимир Струк переконаний – таким не місце в лавах патрульної поліції. Справа щодо притягнення її до адмінвідповідальності наразі у суді. Результати службового розслідування в - Києві. І чи працюватиме дівчина-поліцейська в лавах патрульних Тернополя, вирішиться найближчим часом.
Особам, які зловживають спиртними напоями, навіть в позаробочий час поводять себе некоректно, порушують громадський спокій – не місце у патрульній поліції, - каже Володимир Струк. – Щодо їхнього минулого…  Люди пройшли конкурс. Вирішили змінити себе, своє життя. На все, що відбувалось у них в минулому, я не звертаю уваги. Мені важливо, що вони роблять і як поводяться у період роботи патрульними. Як вони себе поставлять, як працюватимуть – лише від цього залежатиме їхня кар’єра і життя.
Щодо водіїв, які сіли за кермо напідпитку, Володимир Струк категоричний: це, каже, - злочинці. І міри покарання для таких мають бути суттєво жорсткішими, аніж штраф 3 400 грн, коли впіймали і оформили вперше.
Суму штрафу потрібно збільшити щонайменше вдесятеро, - запевняє Володимир Струк. 

"0352.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
153