Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → Звіт Івано-Франківської патрульної поліції про свої перші 100 днів роботи

Звіт Івано-Франківської патрульної поліції про свої перші 100 днів роботи

10.05.2016, 20:38

Сьогодні, 10 травня патрульна поліція Івано-Франківська відзвітувала про перші 100 днів своєї роботи.

У своєму звіті керівник Івано-Франківської патрульної поліції Дмитро Міхалець зазначив, що за цих 100 днів в Івано-Франківську поліцію надійшло понад 12 тисяч викликів, з яких більше 9 тисяч від жителів міста Івано-Франківська, затримано 244 водія у стані алкогольного сп'яніння, - пише 0342.ua.

Окрім Дмитра Міхальця та його підлеглих на Вічевий майдан завітали керівник патрульної поліції Чернівців (колишній заступник керівника Франківської поліції) Олег Йосипів, та керівник патрульної поліції міста Хмельницький Олег Костенко, які особисто привітали франківських копів зі 100-денним "ювілеєм". Також на цей захід завітав міський голова Руслан Марцінків разом зі своїм заступником з питань діяльності виконавчих органів міської ради Богданом Біликом, які вручили 19-тьом патрульним грошову премію в розмірі 500 гривень за особливо сумлінне та якісне виконання своїх службових обов'язків.

Чиновники подякували їм за службу та додали, що з ініціативи самих патрульних в нашому місті буде створено велопатрулі, на що міська рада уже виділила 199 тисяч гривень для закупівлі велосипедів.

Не забули поліцейські і про дітей, для них була представлена сувенірна продукція та можливість поміряти бронижилети, посидіти за кермом поліцейського автомобіля та вивчити основні правила дорожнього руху. В знак вдячності на сцену вийшли двоє "маленьких копів", які розповіли віршик та висловили слова вдячності патрульним та Дмитру Міхальцю особисто. А вже після завершення урочистостей кожен охочий міг зробити уже традиційне селфі з копом.

Орім того, кожен охочий міг залишити свої відгуки, бажання та пропозиції для нової поліції на відповідній дошці встановленій поблизу сцени.

25Yphxf7sgEhH6OWgB2F_sjKELgbrXXxMa9gptyJ60m0eBiuCJPc7hMlUY4X60mFRYMVCvcIZ923otSERKtNjMyATT8D1EGvLPs

oc2d466iESkOH32B9_dN_gXD6Y6QczoMU

Автор: Міша Королюк

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
230