Загрузка. Пожалуйста, подождите...
Главная страницаГосподарка → В Івано-Франківську відбувся "Марафон віджимань"

В Івано-Франківську відбувся "Марафон віджимань"

09.05.2016, 22:18

25933 - саме така кількість днів минула з часу перемоги у Другій світові війні, і в честь цього на Вічевому майдані в Івано-Франківську провели "Марафон віджимань" головною метою якого було зробити 25933 віджимання у пам'ять про кожен день з моменту перемоги.

Взяти участь у марафоні могли усі охочі, отримавши по закінченню відповідний сертифікат. Учасниками цього спортивного дійства були не тільки представники сильної статі, але й жінки та дівчата різного віку ,та навіть матері зі своїми дітьми, - інформує 0342.ua.

Також на даний захід завітав керівник патрульної поліції нашого міста Дмитро Міхалець, який погодився долучитися до масових віджимань та продемонстрував чудову фізичну форму. Та головною подією стало суперництво між двома лідерами за кількістю віджимань: Кирстою Романом та Гнатівом Юрієм. Опоненти відчайдушно змагалися за кубок "Марафону віджимань", на заваді їм не стали навіть гроза та град, проте втома взяла своє і одному з учасників стало погано. В результаті він був змушений достроково завершити змагання, які тривали близько двох годин, віддавши перемогу Роману Кирстою, який зробив 4000 віджимань без перепочинку. Загальна кількість віджимань склала 37498 раз перевершивши запланований результат майже на 12 тисяч разів. Організатором "Марафону віджимань" був Віталій Мерінов та його громадська організація "Спільними зусиллями".

CFmGbCh0Pd0

fshSFSxih-Ifxu05oKnwrY__dFZmfPJkU7JPTIX9X1MYGdnRs20mIh0J-rjIL9Bk2I

Автор: Міша Королюк

"0342.com.ua"


 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
 
305